Wat is personal training?

Of u nu ondersteuning nodig hebt bij het behalen van sport- en gezondheidsdoelen, een extra duwtje in de rug of gewoon een stok achter de deur, personal training biedt u de juiste ondersteuning en begeleiding. U krijgt persoonlijke begeleiding van een coach op verschillende gebieden rondom een gezonde levensstijl of het behalen van doelen en prestaties. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld begeleiden bij het afvallen, het vergroten van spiermassa en het opbouwen van conditie. U realiseert al snel een algehele gezonde levensstijl.

Wat doet een personal trainer?

Onze personal trainer begeleidt u persoonlijk op het gebied van beweging, voeding en mentale coaching. Samen werken wij aan uw lichamelijke conditie en begeleiden u in de beste manier van trainen. Wij zorgen voor een goede en efficiënte begeleiding in uw personal training programma en houden u gemotiveerd op weg naar een fitter en gezonder lichaam.

Wanneer kiest u voor een personal trainer?

Het kiezen van een personal trainer kan verschillende redenen hebben. U kunt bijvoorbeeld naar een personal trainer gaan voor gewichtsverlies en spieropbouw, maar ook als u een drukke baan heeft en wilt weten hoe u beter met stress om kunt gaan door middel van lichaamsbeweging. We kunnen de redenen voor een personal trainer onderverdelen in 4 thema’s, te weten:

  • Fysiek: bijvoorbeeld afvallen, spieren opbouwen en vitaliteit.
  • Mentaal: zowel lichamelijk als psychisch fitter worden.
  • Lifestyle: omgaan met tijd, stress en slaap.
  • Voeding: Essentiële voedingsstoffen en het volgen van een gezond voedingsplan.

Wat u kunt verwachten?

Eén-op-één begeleiding door een professionele trainer. De trainer zorgt ervoor dat uw work-outs voorbereid zijn, geeft instructie tijdens de work-out en evalueert uw resultaten om uw volgende work-out af te stemmen op uw vooruitgang.

De eerste keer dat u ons bezoekt, nemen we de tijd om u te leren kennen. Het is belangrijk dat we uw work-outs op u persoonlijk afstemmen. Wat voor u haalbaar is, is net zo belangrijk als het doel dat u heeft.

Personal training Fysiotherapie ter Horst

Wanneer u en uw training in lijn zijn met uw doelen en de intensiteit waarmee u begeleid wordt, wordt er een trainingsschema opgesteld. Dit schema hanteren we meestal voor meerdere weken, afhankelijk van de intensiteit.

Tijdens de training zal uw personal trainer u volledig begeleiden. Dit houdt in dat de oefeningen worden uitgelegd, u altijd met de juiste houding traint en u met de juiste gewichten en intensiteit traint. Tijdens de training krijgt u de juiste tips en instructies om zo effectief en efficiënt mogelijk te trainen.

Uw trainer zal er ook voor zorgen dat de oefeningen en variabelen voor u worden bijgehouden. Welke oefeningen heeft u gedaan, bij welk gewicht, hoe lang en/of hoeveel herhalingen. Met deze gegevens zal uw personal trainer uw vooruitgang bijhouden en uiteindelijk een nieuw schema opstellen.

Wat bezoekers van ons vinden?